Източник Опознай.бг, кадри trafficnews.bgСамо на 30 км от Пловдив се намира едно

...
Източник Опознай.бг, кадри trafficnews.bgСамо на 30 км от Пловдив се намира едно
Коментари Харесай

Уникална гледка само на 30 км от Пловдив! Вижте магията на Родопите от птичи поглед

Източник Опознай.бг, кадри trafficnews.bg

Само на 30 км от Пловдив се намира едно прелестно вилно селце, което притегля туристи от цялата страна с живописни екопътеки и безчет планински направления. Село Равнища се намира в Родопите, а посоката която би трябвало да поемете е Първенец и по-късно Храбрино.

Дестинацията е напълно покрай тепетата и лишава няколко часа. От селото потеглят безчет екопътеки и туристически направления. Една от пътеките се намира покрай хижата.  Малко преди хижата се отбива наляво и се потегля по широк черен път. Продължава се по широка планинска пътека, водеща до дърво с указателни табели. Тръгва се наляво по пътечка, спускаща се към гората. Следва се жълтата маркировка, която се намира по дървета и скалите.

Маршрутът по пътеката ще ви отнеме към 30мин и ще ви води до скалиста околност с прекрасна панорамна панорама. От там се виждат зелените родопски скатове, а небето като че ли е в ръцете. Надморската височина е към 1260м, а на ръба на тази канара си стои самичко едно дърво. Без листа и цвят, без приятел... Стои и се любува на величествената Родопа планина.
За истинските ценители на природата и нейните блага, тази разходка си заслужава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР